Prostreno.cz

Tuňáková pomazánka s celerem

Strouhaný celer dodá pomazánce lehce oříškovou chuť.

Ohodnotit
(1 hlasů)
  • 20min

    20min příprava

  • 344 kJ / 82 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny8g
sacharidy4g
tuky3g

Ingredience na

  • 1 lžíce majonézy
  • 1 lžíce bílého jogurtu
  • 200 g konzervovaného tuňáka v olivovém oleji
  • 50 g mrkve - strouhané
  • 50 g celeru - strouhaného
  • 1 ks jarní cibulky - najemno nasekaná
  • 1 lžíce citronové šťávy
  • 2 špetky mletého pepře
  • 2 špetky soli

Postup přípravy

  1. Lehce okapaného tuňáka dejte do misky.
  2. Přidejte mrkev, celer, jarní cibulku, majonézu a jogurt.
  3. Všechno promíchejte, dochuťte citronovou šťávou, pepřem a solí.
  4. Podávejte nejlépe s celozrnným chlebem.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    36,43g
  • Sacharidy:

    99,70g
    • Cukry:

      22,20g
  • Tuky:

    87,15g
  • Vláknina:

    33,10g

Aktivita pro spálení: 82 kcal

10

minut jízdy na kole

7

minut běhu

24

minut uklízení



Podobné recepty

Šunková pomazánka

20min
571 kJ

Sýrová pomazánka s ředkvičkami

(2 hlasů)
20min
157 kJ

Sýrová pomazánka

(6 hlasů)
25min
416 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Tuňáková pomazánka s celerem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat