Prostreno.cz

Chřest s vařenými vejci

Čerstvý chřest znamená jaro. Salát s křupavými krutony a vejci.

Ohodnotit
(4 hlasů)
  • 35min

    25min příprava

    10min vaření

  • 709 kJ / 169 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny9g
sacharidy9g
tuky11g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Z chřestu odřízněte dřevnatou část a stonky povařte 4-6 minut v osolené vodě.
  2. Chleba nakrájejte na drobné kostičky a orestujte je v pánvi se čtyřmi lžícemi rozehřátého másla.
  3. Uvařená vejce oloupejte a nasekejte je nadrobno.
  4. V pánvi rozehřejte zbytek másla.
  5. Uvařený chřest rozdělte na talíře, posypte ho vejci, chlebovými krutony, podle chuti opepřete, osolte a pokapejte máslem.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    40,50g
  • Sacharidy:

    99,06g
    • Cukry:

      8,20g
  • Tuky:

    101,50g
  • Vláknina:

    27,00g

Aktivita pro spálení: 169 kcal

21

minut jízdy na kole

16

minut běhu

50

minut uklízení



Podobné recepty

Cizrnový salát s bylinkami

(4 hlasů)
35min
794 kJ

Velikonoční salát

(4 hlasů)
35min
293 kJ

Salát ze syrové červené řepy

(4 hlasů)
20min
1756 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Frittata s hráškem

(21 hlasů)

Croissanty s vanilkovým krémem

(38 hlasů)

Jarní snídaně s ředkvičkou

(23 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Chřest s vařenými vejci

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat