Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Podobné recepty: Kančí v čokoládě podle Itala

Telecí roláda s brusinkovou náplní

16 hlasů
45min 710kJ 222 Kč

Roláda z jemného telecího masa. Více informací o amerických brusinkách a další recepty najdete na www.americkebrusinky.cz

Platýz s hroznovým vínem

17 hlasů
45min 643kJ 320 Kč

Recept na chutně připravenou dietní rybu.

Sváteční kachna s brusinkovým džemem

18 hlasů
2h a 15min 814kJ 230 Kč

Recept na klasickou kachnu s netradiční přílohou. Pochutnejte si na pečené kachně i vy, třeba u svátečního velikonočního stolu s rodinou.

Měkká rajčata s brusinkami a jehněčím filetem

16 hlasů
30min 453kJ 215 Kč

Jako obřadní velikonoční pokrm a svěceninu známe beránka od středověku dodnes. Více informací o amerických brusinkách a další recepty najdete na www.americkebrusinky.cz

Svíčkové medailonky s jahodami

17 hlasů
35min 564kJ 149 Kč

Nezvyklá kombinace surovin, ale ta chuť! Nebojte se v kuchyni experimentovat.

Tažené kachní stehýnko a grilované prsíčko

17 hlasů
3h a 40min 763kJ 189 Kč

Kachna trochu jinak, než jste zvyklí. Prsa vykostíte a grilujete na minutku. Kachní stehna táhněte v kachním sádle, díky tomu zůstanou krásně šťavnatá a měkká. Šťávu připravíte ze zbylého skeletu kachny, kořenové zeleniny a červeného vína. Vše redukujte do úplného zhoustnutí šťávy. Červené zelí zahustíte čerstvým jablkem a zavařeninou. Připravte si kachnu podle mistra kuchaře Milana Hrušky, šéfkuchaře hotelu U Prince na Staroměstském náměstí.

Losos na víně

12 hlasů
50min 902kJ 380 Kč

Křehké maso z lososa na víně určitě nezklame.

Telecí lýtko s bylinkami

19 hlasů
1h a 50min 927kJ 245 Kč

Vymažte si v paměti vzpomínky na fádní telecí roládu z nemocniční stravy fantastickým zážitkem. Bylinkami nadívané telecí přináší nebe na zemi. Připravte si telecí lítko podle Emanuela Ridi - Itala v kuchyni.

Omeleta s dušenými jablky

Omeleta s dušenými jablky

4 hlasy
1h a 5min 796kJ 60 Kč
Plněný vepřový plátek

Plněný vepřový plátek

2 hlasy
1h a 35min 578kJ 200 Kč

Články nejen o vaření