Prostreno.cz

Podobné recepty: Kančí v čokoládě podle Itala

Ital v kuchyni Emanuel Ridi  vás naučí připravit kančí podle starého toskánského receptu. Nebude ani na šípku, ani se zelím, protože podusí kančí na víně a čokoládě. Kyselost červeného vína Chianti se spojí s chutí hořké čokolády a kakaa, piniových oříšků a rozinek, prim samozřejmě hraje intenzivní chuť mladého divočáka.

  • 1h a 15min

    20min příprava

    55min vaření

  • 706 kJ / 168 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny8g
sacharidy3g
tuky10g
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Kančí v čokoládě podle Itala

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat