Prostreno.cz

Sytá polévka z červené řepy

Polévkový krém z červené řepy se zakysanou smetanou je plná chuti.

Ohodnotit
(2 hlasů)
  • 1h a 20min

    20min příprava

    60min vaření

  • 395 kJ / 94 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny3g
sacharidy12g
tuky4g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Červenou řepu a cibuli oloupejte a nakrájejte na kostičky.
  2. Cibuli nechte zesklovatět na másle.
  3. Přidejte řepu, celý pepř, bobkový list, tymián a řepu zalijte vývarem. Vařte, až je řepa měkká.
  4. Mezitím opražte v pánvi nasucho slunečnicová a dýňová semínka.
  5. Z polévky vyndejte děrovanou lžící bobkový list, pepře a tymián.
  6. Polévku rozmixujte, přilijte mléko, podle chuti osolte a polévku nechte projít varem.
  7. Polévku podávejte s kopečkem zakysané smetany, posypanou opraženými semínky.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    81,30g
  • Sacharidy:

    198,30g
    • Cukry:

      28,00g
  • Tuky:

    217,45g
  • Vláknina:

    82,00g

Aktivita pro spálení: 94 kcal

11

minut jízdy na kole

8

minut běhu

28

minut uklízení



Podobné recepty

Jablečná polévka s mrkví

(1 hlasů)
1h a 5min
313 kJ

Čočková polévka s rajčaty

(3 hlasů)
60min
350 kJ

Rybí polévka

(1 hlasů)
1h a 25min
381 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Lasagne

(2 hlasů)

Boloňské špagety

(2 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Sytá polévka z červené řepy

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat