Prostreno.cz

Polévka z bílé ředkve

Bílá ředkev je úžasná zelenina, která má neomezené množství využití v kuchyni. Vyzkoušejte lehkou, jemně pikantní polévku.

Ohodnotit
(1 hlasů)
  • 1h a 20min

    20min příprava

    60min vaření

  • 124 kJ / 29 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy6g
tuky1g

Ingredience na

  • 300 g bílé ředkve
  • 2 l zeleninového, nebo kuřecího vývaru
  • 6 ks mladých lístků ředkve
  • 1 špetka soli
  • 4 snítky kopru

Postup přípravy

  1. Oloupanou ředkev nakrájejte na kostky, nasypte ji do vývaru, a ředkev vařte doměkka.
  2. V polovině vaření nasypte do polévky nakrájené listy.
  3. Podle potřeby polévku dochuťte solí.
  4. Před podáváním posypte polévku nakrájeným koprem.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    7,10g
  • Sacharidy:

    16,50g
    • Cukry:

      2,00g
  • Tuky:

    1,30g
  • Vláknina:

    2,00g

Aktivita pro spálení: 29 kcal

3

minut jízdy na kole

2

minut běhu

8

minut uklízení



Podobné recepty

Polévka z karotky

(3 hlasů)
55min
222 kJ

Pórková polévka s těstovinou

(13 hlasů)
55min
312 kJ

Fenyklová polévka s uzeným lososem

(2 hlasů)
1h a 5min
361 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Tagliatelle s hráškem

(5 hlasů)

Pelmeně

(1 hlasů)

Smažená vepřová játra

(2 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Polévka z bílé ředkve

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat