Prostreno.cz

Fenyklová polévka s uzeným lososem

Vůně a chuť fenyklu připomíná anýz. Kombinace s uzeným lososem je skvělá.

Ohodnotit
(2 hlasů)
  • 1h a 5min

    20min příprava

    45min vaření

  • 361 kJ / 86 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny3g
sacharidy8g
tuky5g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Očištěný fenykl nakrájejte na plátky a nasypte ho spolu s nakrájenou šalotkou a česnekem do hrnce s rozehřátým máslem a minutu míchejte (kousek natě fenyklu si odložte na zdobení).
  2. K fenyklu přisypte oloupané, nakrájené brambory, zeleninu zalijte vývarem a vařte, až je zelenina měkká.
  3. Měkkou zeleninu nahrubo rozmixujte, k zelenině přilijte smetanu a polévku nechte projít varem.
  4. Polévku podávejte ozdobenou natí fenyklu a s kousky nakrájeného lososa.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    43,82g
  • Sacharidy:

    85,10g
    • Cukry:

      12,33g
  • Tuky:

    138,44g
  • Vláknina:

    10,00g

Aktivita pro spálení: 86 kcal

10

minut jízdy na kole

8

minut běhu

25

minut uklízení



Podobné recepty

Polévka s květákem a nivou

(2 hlasů)
1h a 20min
298 kJ

Polévka z rukoly

(4 hlasů)
55min
561 kJ

Polévka z pečených rajčat

(5 hlasů)
0min
376 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Fenyklová polévka s uzeným lososem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat