Ingredience na
- 250 g
másla
- 3 ks
vajec
- 100 ml
mléka
- 1 ks
kypřícího prášku do pečiva
- 200 g
hořké 70% čokolády
- 30 g
kakaa
- 1 lžička
dřeně čerstvé vanilky
- 1 lžička
instantní kávy
- 220 g
hladké mouky
- 200 g
krupicového cukru
- 2 lžíce
hrubé mouky na vysypání formy
- Na krém
- 150 g
hořké 70% čokolády
- 100 g
změklého másla
- 120 g
prosetého moučkového cukru
- nebo podle chuti
- Na ozdobu
- 16 ks
marcipánových srdíček
- Na vymazání
- 1 lžíce
tuku
TIP:
Místo dřeně vanilky můžete použít vanilkovou pastu Bourbon v tubě. Jednotlivé formy ve tvaru srdce mají rozměry například 4,5 x 11,5 x 12 cm, ale dají se koupit i jiné velikosti.