Prostreno.cz

Treska se žampióny

Treska dušená na víně s dušenými žampióny. Lehké, rychlé a zdravé.

Ohodnotit
(4 hlasů)
  • 55min

    20min příprava

    35min vaření

  • 625 kJ / 149 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny10g
sacharidy4g
tuky10g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. V rendlíku rozehřejte 2 lžíce másla a lžíci oleje, přisypte nakrájenou šalotku a nechte ji zesklovatět.
  2. Houby nakrájejte na silnější plátky a nasypte je k šalotce.
  3. Přidejte smetanu ve které rozmíchejte škrob a duste 10-15 minut. Houby podle chuti osolte.
  4. Porce ryby osolte a opepřete. V hlubší pánvi rozehřejte 3 lžíce másla a lžíci oleje.
  5. Na máslo s olejem položte porce ryby, ryby podlijte vínem a duste podle druhu ryb a velikosti porcí 15-20 minut. Během dušení posypte ryby tymiánem.
  6. Ryby podávejte s připravenými žampióny se smetanou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    42,91g
  • Sacharidy:

    196,78g
    • Cukry:

      16,00g
  • Tuky:

    221,57g
  • Vláknina:

    43,72g

Aktivita pro spálení: 149 kcal

18

minut jízdy na kole

14

minut běhu

44

minut uklízení



Podobné recepty

Mořský vlk pečený s petrželovým pestem

(4 hlasů)
1h a 15min
418 kJ

Krevety s kukuřicí

(2 hlasů)
35min
300 kJ

Treska na olivách

(2 hlasů)
45min
926 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Toast s gorgonzolou

(35 hlasů)

Omeleta s banánem

(13 hlasů)

Snídaně s malinami

(20 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Treska se žampióny

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat