Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Podobné recepty: Rolády z hovězí roštěné

Hovězí roštěnky na cibuli

25 hlasů
60min 669kJ 90 Kč

Stačí pár ingrediencí, které máte doma a čerstvé roštěnky od řezníka a vykouzlíte vynikající oběd či večeři pro celou rodinu.

Hovězí plátky s hořčicí a jemnou bramborovou kaší

13 hlasů
1h a 45min 1526kJ 155 Kč

Velmi jednoduchý, avšak velice chutný recept.

Hovězí dušené s paprikou

11 hlasů
2h a 45min 574kJ 179 Kč

Šťavnaté maso s paprikou.

Hovězí se zeleninou

18 hlasů
1h a 25min 327kJ 220 Kč

Recept na dušené hovězí maso, ke kterému přidáte papriky, rajčata a brambory.

Hovězí s chřestem

13 hlasů
35min 620kJ 162 Kč

Chutná hovězí svíčková s chřestem.

Hovězí nudličky s pórkem

18 hlasů
35min 740kJ 157 Kč

Pokud máte rádi čínskou kuchyni z hovězího masa, je toto ideální rychlé jídlo.

Dušené hovězí s artyčoky

12 hlasů
1h a 10min 644kJ 241 Kč

Dušené přední hovězí s artyčoky a kaší je z kližky, která se pro tuto úpravu skvěle hodí. Emanuele Ridi přidává také slaninu, bílé víno, cibuli a česnek, nad masem si v páře uvaříme brambory. Kaše potom získá aroma po mase.

Hovězí na víně

16 hlasů
3h a 20min 414kJ 236 Kč

Hovězí loupaná plec Italům připomíná farářův klobouček. Dušené hovězí na víně potřebuje klasický základ z cibule, mrkve a celeru a dusí se několik hodin v severoitalském víně plné chuti. Barolo se jmenuje po městečku v Piemonte a kromě vína dodávají masu chuť i bylinky a koření: bobkový list, skořice, rozmarýn, hřebíček a pepř.

Jehněčí kýta s kuskusem

Jehněčí kýta s kuskusem

1 hlas
1h a 45min 554kJ 280 Kč
Bílý "boršč"

Bílý "boršč"

1 hlas
1h a 5min 263kJ 99 Kč

Články nejen o vaření