Prostreno.cz

Hovězí na pivu

Recept na přípravu hovězího masa naloženého v pivní marinádě.

Ohodnotit
(9 hlasů)
  • 1h a 35min

    20min příprava

    1h a 15min vaření

  • 606 kJ / 145 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny17g
sacharidy3g
tuky6g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Omyté maso nakrájejte na plátky. Všechny ingredience na marinádu důkladně promíchejte. Maso uložte do misky a zalijte marinádou. Nechte alespoň 3 hodiny v chladu.
  2. Pak maso na pánvi s rozehřátým olejem orestujte. Maso přeložte do pekáčku, posypte nakrájenou cibulí a zalijte marinádou. Přikryjte a pečte v troubě doměkka.

TIP:

Pivo je nápoj, který je sám o sobě zdravější než voda, jen v nadměrném množství může působit škodlivě. Pivo obsahuje mnoho vitaminů a při spotřebě 1 l piva denně si člověk pokryje zhruba 20 % denní potřeby vitaminu B2.




Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    53,30g
  • Sacharidy:

    136,20g
    • Cukry:

      14,24g
  • Tuky:

    107,23g
  • Vláknina:

    33,00g

Aktivita pro spálení: 145 kcal

18

minut jízdy na kole

13

minut běhu

43

minut uklízení



Podobné recepty

Hovězí na houbách

(23 hlasů)
1h a 10min
495 kJ

Hovězí plátky s hořčicí a jemnou bramborovou kaší

(13 hlasů)
1h a 45min
1242 kJ

Hovězí dušené s paprikou

(12 hlasů)
2h a 45min
813 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Hovězí na pivu

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat