Prostreno.cz

Polévka z růžičkové kapusty

Recept na rychlou polévku, která vám doplní vitamíny.

Ohodnotit
(16 hlasů)
  • 40min

    15min příprava

    25min vaření

  • 327 kJ / 78 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny5g
sacharidy7g
tuky4g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Omytou růžičkovou kapustu nakrájejte na poloviny, očištěné žampióny nakrájejte na plátky.
  2. V hrnci na másle orestujte oloupanou, nakrájenou šalotku, přidejte houby, tymián a restujte 3 minuty. Zalijte vývarem, přidejte růžičkovou kapustu, přikryjte a vařte 15-20 minut.
  3. Polévku podle chuti osolte a opepřete.
  4. Vařící polévku rozdělte na talíře, přidejte na kostičky nakrájený sýr a pár kuliček růžového pepře.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Polévka z růžičkové kapusty

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat