Prostreno.cz

Znojemská s rýží

Recept na hovězí maso se znojemskou omáčkou.

Ohodnotit
(10 hlasů)
  • 1h a 5min

    15min příprava

    50min vaření

  • 528 kJ / 126 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny11g
sacharidy3g
tuky7g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Cibuli oloupejte, nakrájejte najemno a osmahněte na oleji. Hovězí plátky mírně naklepejte, po stranách nařízněte, aby se nekroutily, a z obou stran hodně osolte a opepřete. Postupně je dávejte do hrnce a nechte maso zatáhnout. Mírně podlijte vodou, přidejte jednu lžíci hořčice, přiklopte a duste hodinu a půl doměkka.
  2. Poté přidejte polovinu okurek pokrájených na kolečka, kolečka párků a druhou lžíci hořčice. Čtvrt hodiny duste a poté vsypte nakrájená vařená vejce a zbývající okurky. Chvilku povařte a podávejte s rýží.

TIP:

Další skvělé recepty najdete v Magazínu Albert v kuchyni. Tištěnou verzi Albert magazínu hledejte supermartech a hypermarketech Albert.




Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    70,60g
  • Sacharidy:

    93,06g
    • Cukry:

      11,40g
  • Tuky:

    148,15g
  • Vláknina:

    26,00g

Aktivita pro spálení: 126 kcal

15

minut jízdy na kole

12

minut běhu

37

minut uklízení



Podobné recepty

Hovězí na víně

(17 hlasů)
3h a 20min
359 kJ

Hovězí v křenové omáčce

(7 hlasů)
1h a 35min
523 kJ

Hovězí na pivu

(9 hlasů)
1h a 35min
607 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Znojemská s rýží

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat