Prostreno.cz

Vepřová játra na víně

Vepřová játra s vinnou omáčkou.

Ohodnotit
(9 hlasů)
  • 45min

    15min příprava

    30min vaření

  • 702 kJ / 167 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny8g
sacharidy7g
tuky10g

Ingredience na

  • 400 g vepřových jater
  • 2 ks cibule
  • 3 lžíce kečupu
  • 150 ml červeného vína
  • 1 lžíce hladké mouky
  • 3 špetky soli
  • 3 špetky čerstvě namletého pepře
  • 6 lžic oleje

Postup přípravy

  1. Játra nakrájejte na plátky, obalte je v mouce a opečte po obou stranách na rozehřátém oleji doměkka.
  2. Játra vyndejte a na stejném oleji nechte zesklovatět na kolečka nakrájenou cibuli, podlijte kečupem a vínem, vložte zpět játra a vše společně prohřejte.
  3. Játra osolte a opepřete. Podávejte s bramborovou kaší.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    41,20g
  • Sacharidy:

    178,00g
    • Cukry:

      31,20g
  • Tuky:

    106,60g
  • Vláknina:

    29,00g

Aktivita pro spálení: 167 kcal

20

minut jízdy na kole

15

minut běhu

49

minut uklízení



Podobné recepty

Telecí játra na cibulce

(11 hlasů)
40min
815 kJ

Kuřecí játra s cibulkou

(7 hlasů)
30min
725 kJ

Kuřecí játra se žampióny

(20 hlasů)
35min
497 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Ohodnoťte recept:
Vepřová játra na víně

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat