Prostreno.cz

Salát z cizrny

Cizrnový salát s ředkvičkami a sýrem.

Ohodnotit
(8 hlasů)
  • 1h a 20min

    1h a 20min příprava

    0min vaření

  • 430 kJ / 102 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny5g
sacharidy14g
tuky3g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Prošlehejte olej, sůl, pepř, citrónovou šťávu, kůru a med.
  2. Cizrnu důkladně sceďte a promíchejte s marinádou. Marinujte minimálně 1 hodinu.
  3. Pak přidejte omyté, na plátky nakrájené ředkvičky, rozdrobený sýr a rukolu.
  4. Salát rozdělte do 6 pohárků a podávejte.

TIP:

Místo sýra feta můžete použít jakýkoli jiný sýr.




Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    49,30g
  • Sacharidy:

    240,00g
    • Cukry:

      107,20g
  • Tuky:

    131,70g
  • Vláknina:

    46,00g

Aktivita pro spálení: 102 kcal

12

minut jízdy na kole

9

minut běhu

30

minut uklízení



Podobné recepty

Rýže s cizrnou a růžičkovou kapustou

(11 hlasů)
35min
1194 kJ

Salát z cizrny

(13 hlasů)
15min
1582 kJ

Bezlepkový salát z cizrny

(14 hlasů)
20min
910 kJ
Více receptů

Celkem 3 komentářů

moniika
02.04.2016
heenna
12.01.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Jarní snídaně s ředkvičkou

(23 hlasů)

Snídaňové muffiny

(12 hlasů)

Kuskus se sušeným mangem

(17 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Salát z cizrny

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat