Prostreno.cz

Dušená štika na zázvoru

Ryby nesmí v našem jídelníčku chybět.

Ohodnotit
(5 hlasů)
  • 50min

    20min příprava

    30min vaření

  • 634 kJ / 151 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny12g
sacharidy2g
tuky11g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Z česneku, soli a 3 lžic oleje našlehejte pastu, kterou potřete porce štiky.
  2. Porce ryby dejte do těsné nádoby, přidejte kolečka zázvoru, petrželku a nechte 24 hodin odležet v chladničce.
  3. Druhý den porce ryby opečte na oleji, mírně podlijte vývarem a duste do měkka.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    28,30g
  • Sacharidy:

    65,70g
    • Cukry:

      2,00g
  • Tuky:

    102,98g
  • Vláknina:

    4,00g

Aktivita pro spálení: 151 kcal

18

minut jízdy na kole

14

minut běhu

45

minut uklízení



Podobné recepty

Štika v pivním těstíčku

(12 hlasů)
40min
831 kJ

Štika v bílé omáčce

(8 hlasů)
45min
364 kJ

Štika na bylinkách

(8 hlasů)
40min
611 kJ
Více receptů

Celkem 4 komentářů

heenna
06.04.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Dušená štika na zázvoru

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat