Prostreno.cz

Ryba s paprikou a pomerančem

Rybí podkovy dušené s paprikou v římském hrnci.

Ohodnotit
(4 hlasů)
  • 1h a 35min

    20min příprava

    1h a 15min vaření

  • 387 kJ / 92 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny3g
sacharidy10g
tuky4g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Připravte si římský hrnec k pečení.
  2. Do připraveného hrnce dejte nakrájené papriky, nakrájenou chilli papričku, oloupané šalotky a oloupaný česnek. Vše lehce osolte.
  3. Na papriky položte osolené a opepřené rybí podkovy. Vše přelijte olejem a hrnec přikryjte.
  4. Vložte do studené trouby, zapněte na 200 °C a pečte hodinu.
  5. Po hodině hrnec otevřete, přidejte oloupaný, nakrájený pomeranč, pokapejte šťávou vymačkanou z druhého pomeranče, přidejte snítky kopru a nechte v troubě odkryté ještě 15 minut.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    40,61g
  • Sacharidy:

    138,90g
    • Cukry:

      29,77g
  • Tuky:

    103,83g
  • Vláknina:

    34,00g

Aktivita pro spálení: 92 kcal

11

minut jízdy na kole

8

minut běhu

27

minut uklízení



Podobné recepty

Ryba na kaparech

(12 hlasů)
55min
509 kJ

Ryba s rajčatovou krustou

(9 hlasů)
50min
530 kJ

Ryba s rajčaty

(5 hlasů)
1h a 15min
315 kJ
Více receptů

Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Ryba s paprikou a pomerančem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat