Prostreno.cz

Kapr na kmíně

Jedna z mnoha variací přípravy vánočního kapra.

Ohodnotit
(9 hlasů)
  • 55min

    15min příprava

    40min vaření

  • 511 kJ / 122 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny11g
sacharidy4g
tuky6g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Omyté, osušené kousky ryby osolte a opepřete.
  2. Na rozehřátém másle rybu zvolna opečte z každé strany 3 minuty.
  3. Přidejte oloupanou, nakrájenou cibuli, vše posypte kmínem, podlijte vínem a duste 15 minut.
  4. Rybu vyndejte na talíř.
  5. Zredukujt šťávu, ve které se dusila ryba na polovinu.
  6. Vložte zpět rybu posypte petrželkou, prohřejte a podávejte.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    53,20g
  • Sacharidy:

    135,90g
    • Cukry:

      15,00g
  • Tuky:

    112,75g
  • Vláknina:

    38,00g

Aktivita pro spálení: 122 kcal

15

minut jízdy na kole

11

minut běhu

36

minut uklízení



Podobné recepty

Kapr s mandarinkami

(20 hlasů)
30min
543 kJ

Vánoční ryba na švestkách

(15 hlasů)
55min
325 kJ

Kapr marinovaný v bílém víně s celerem

(10 hlasů)
6h a 50min
655 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Kuřecí maso s rýží

(1 hlasů)

Cibulačka

(1 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Kapr na kmíně

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat