Prostreno.cz

Pražma pečená s cherry rajčaty

Dietní a zdravá ryba s pórkem a rajčaty.

Ohodnotit
(4 hlasů)
  • 1h a 25min

    45min příprava

    40min vaření

  • 346 kJ / 82 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny8g
sacharidy5g
tuky4g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Rybu omyjte a naporcujte.
  2. Promíchejte olej, nakrájenou mátu, sůl a 2 lžíce citrónové šťávy. Touto marinádou potřete rybí porce. Vložte do misky, přidejte plátky citrónu a nechte 30 minut odležet.
  3. Mezitím nakrájejte omytá rajčata na poloviny, očištěný pórek na větší kousky a očištěnou mrkev na kolečka.
  4. Do zapékací misky rozložte nakrájený pórek, kolečka mrkve, na pórek položte rybí porce, přidejte rajčata a dejte do trouby vyhřáté na 190 °C. Pečte 35-40 minut. Podle potřeby podlijte rybu malým množstvím vody.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    24,54g
  • Sacharidy:

    67,40g
    • Cukry:

      12,00g
  • Tuky:

    101,55g
  • Vláknina:

    17,10g

Aktivita pro spálení: 82 kcal

10

minut jízdy na kole

7

minut běhu

24

minut uklízení



Podobné recepty

Pečená pražma

(17 hlasů)
60min
554 kJ

Pražma s bazalkou a olivami

(7 hlasů)
35min
570 kJ

Pražmy na zelenině

(8 hlasů)
1h a 40min
441 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Pražma pečená s cherry rajčaty

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat