Prostreno.cz

Treska pečená se zeleninou

Treska pečená v troubě s mrkví a fazolkami.

Ohodnotit
(11 hlasů)
sun
  • 45min

    15min příprava

    30min vaření

  • 609 kJ / 145 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny6g
sacharidy8g
tuky10g

Ingredience na

  • 2 porce filet tresky - á 180 g
  • 200 g oloupaných vařených brambor
  • 1 ks mrkve - nakrájené na nudličky
  • 150 g zelených fazolek
  • 2 lžíce citrónové šťávy
  • 4 lžíce oleje
  • 2 lžíce másla
  • 2 špetky čerstvě mletého pepře
  • 3 špetky soli

Postup přípravy

  1. Na rozehřátém másle poduste mrkev a fazolky přibližně 3-4 minuty.
  2. Pak mrkev s fazolkami rozložte na plech s pečicím papírem a osolte je.
  3. Přidejte nakrájené vařené brambory, mezi zeleninu položte osolené, opepřené porce tresky, které pokapejte citrónovou šťávou.
  4. Vše pokapejte olejem a pečte v troubě vyhřáté na 200 °C přibližně 25 minut.
  5. Podávejte s tatarskou omáčkou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    35,74g
  • Sacharidy:

    106,20g
    • Cukry:

      16,53g
  • Tuky:

    185,39g
  • Vláknina:

    34,10g

Aktivita pro spálení: 145 kcal

18

minut jízdy na kole

13

minut běhu

43

minut uklízení



Podobné recepty

Pečená rajčata plněná tuňákem

(8 hlasů)
1h a 5min
192 kJ

Grilovaná treska s pečenými brambory

(8 hlasů)
60min
549 kJ

Makrela s angreštovou omáčkou

(9 hlasů)
55min
452 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Treska pečená se zeleninou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat