Prostreno.cz

Vepřová panenka s chřestem

Vepřové medailonky s chřestem a petrželkou.

Ohodnotit
(14 hlasů)
sun
  • 50min

    20min příprava

    30min vaření

  • 437 kJ / 104 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny9g
sacharidy3g
tuky7g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Oloupaný chřest překrojte a zvolna orestujte na oleji, dochuťte solí a citrónovou šťávou.
  2. Maso nakrájejte na medailonky, ochuťte grilovacím kořením a opečte na oleji doměkka.
  3. Medailonky vyndejte na talíř a na stejnou pánev dejte nasekanou petrželku, vývar a vše poduste, až se vývar zredukuje na polovinu.
  4. Vložte zpět maso, prohřejte a hned podávejte.
  5. Jako přílohu podávejte různě upravené brambory.

TIP:

Místo grilovacího koření můžete použít např. koření čubrica.




Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    30,50g
  • Sacharidy:

    28,50g
    • Cukry:

      4,00g
  • Tuky:

    104,40g
  • Vláknina:

    9,00g

Aktivita pro spálení: 104 kcal

13

minut jízdy na kole

9

minut běhu

31

minut uklízení



Podobné recepty

Vepřová panenka s mandarinkou

(6 hlasů)
35min
517 kJ

Plněná vepřová panenka

(8 hlasů)
1h a 5min
600 kJ

Vepřová panenka na tymiánu

(9 hlasů)
50min
647 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Vepřová panenka s chřestem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat