Prostreno.cz

Hovězí na červeném víně s cibulí

Jednoduché, dušené hovězí plátky.

Ohodnotit
(7 hlasů)
  • 1h a 45min

    15min příprava

    1h a 30min vaření

  • 684 kJ / 163 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny12g
sacharidy7g
tuky10g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na plátky, osolte opepřete a obalte v mouce.
  2. Na rozehřátém oleji s máslem orestujte cibuli nakrájenou na plátky.
  3. Přidejte maso, nakrájené stroužky česneku a podlijte vínem.
  4. Poduste 15 minut, podlijte vývarem, přidejte rajský protlak, posypte orgánem a duste doměkka. Před podáváním posypte petrželkou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    89,60g
  • Sacharidy:

    284,20g
    • Cukry:

      16,50g
  • Tuky:

    208,13g
  • Vláknina:

    73,50g

Aktivita pro spálení: 163 kcal

20

minut jízdy na kole

15

minut běhu

48

minut uklízení



Podobné recepty

Hovězí svíčková s rýží

(19 hlasů)
40min
1005 kJ

Hovězí s nakládanou paprikou

(7 hlasů)
2h a 35min
456 kJ

Hovězí nudličky s kešu oříšky

(14 hlasů)
35min
1335 kJ
Více receptů

Celkem 3 komentářů

verrca
21.05.2016
Anonym
11.03.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Hovězí na červeném víně s cibulí

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat