Prostreno.cz

Tresčí karbanátky

Smažené karbanátky z tresky s petrželkou.

Ohodnotit
(16 hlasů)
  • 50min

    20min příprava

    30min vaření

  • 827 kJ / 197 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny13g
sacharidy11g
tuky11g

Ingredience na

  • 500 g tresky
  • 100 g kukuřičné mouky
  • 2 stroužky česneku
  • 3 špetky soli
  • 1 ks vejce
  • 1 lžička kypřicího prášku
  • 4 lžíce nasekané petrželky
  • 2 lžíce strouhanky
  • 100 ml mléka
  • 100 ml oleje

Postup přípravy

  1. V míse smíchejte mouku, prášek do pečiva, přidejte vejce, prolisovaný česnek, sůl, strouhanku, mléko, 3 lžíce oleje, petrželku a vymíchejte do hladka.
  2. Nakonec přidejte jemně nasekanou tresku a promíchejte.
  3. Pomocí lžíce vkládejte do horkého oleje připravené rybí těstíčko a smažte ze všech stran.
  4. Podávejte s tatarskou omáčkou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    62,40g
  • Sacharidy:

    245,16g
    • Cukry:

      9,20g
  • Tuky:

    115,48g
  • Vláknina:

    12,00g

Aktivita pro spálení: 197 kcal

24

minut jízdy na kole

18

minut běhu

58

minut uklízení



Podobné recepty

Rybí karbanátky

(12 hlasů)
40min
903 kJ

Karbanátky z rybího filé

(13 hlasů)
60min
275 kJ

Karbanátky z lososa

(9 hlasů)
50min
634 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Dršťková polévka

(2 hlasů)

Pstruh s rajčaty

(3 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Tresčí karbanátky

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat