Prostreno.cz

Polévka s nočky

Zeleninový vývar se špenátovými nočky.

Ohodnotit
(14 hlasů)
  • 40min

    30min příprava

    10min vaření

  • 403 kJ / 96 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny4g
sacharidy9g
tuky5g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Na rozehřátém oleji orestujte nakrájenou cibulku a slaninu, přidejte posekaný předem spařený špenát a nasekaný česnek, míchejte přibližně 3 minuty pak odstavte z ohně.
  2. K horkému špenátu rozklepněte vejce, osolte a důkladně promíchejte, postupně vmíchávejte pšeničnou krupici a petrželku. Vzniklé těsto nechte 15 minut přikryté odpočívat.
  3. Pomocí dvou lžic tvořte nočky a zavařte je do vývaru.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    80,61g
  • Sacharidy:

    136,30g
    • Cukry:

      8,34g
  • Tuky:

    149,03g
  • Vláknina:

    7,59g

Aktivita pro spálení: 96 kcal

12

minut jízdy na kole

9

minut běhu

28

minut uklízení



Podobné recepty

Čočková polévka se zeleninou

(12 hlasů)
45min
338 kJ

Zeleninová polévka s rýží

(10 hlasů)
45min
294 kJ

Jarní vývar se zeleninou

(10 hlasů)
50min
166 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Pečený losos s chřestem

(1 hlasů)

Čočková polévka

(1 hlasů)

Rizoto

(1 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Polévka s nočky

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat