Prostreno.cz

Platýz v jablečné omáčce

Voňavé filé s bylinkami v jablečné omáčce.

Ohodnotit
(11 hlasů)
sun
  • 35min

    15min příprava

    20min vaření

  • 339 kJ / 81 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny10g
sacharidy5g
tuky3g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Promíchejte dohromady změklé máslo, nasekané bylinky, citrónovou kůru, citrónovou šťávu, sůl a pepř.
  2. Máslem důkladně potřete filety, stočte je a zajistěte párátkem.
  3. Filety uložte do rendlíku.
  4. Jablečnou šťávu přiveďte k varu, přidejte jablko nakrájené na kostičky a citrónovou šťávu, nechte projít varem.
  5. Jablečnou šťávou přelijte filety a poduste je 10-15 minut na mírném ohni.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    49,10g
  • Sacharidy:

    177,00g
    • Cukry:

      33,00g
  • Tuky:

    89,70g
  • Vláknina:

    47,00g

Aktivita pro spálení: 81 kcal

10

minut jízdy na kole

7

minut běhu

24

minut uklízení



Podobné recepty

Platýz s hroznovým vínem

(17 hlasů)
45min
591 kJ

Platýz s citronovým přelivem

(8 hlasů)
45min
882 kJ

Platýz s fenyklem

(9 hlasů)
50min
400 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Platýz v jablečné omáčce

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat