Prostreno.cz

Ryby pečené v pečicím sáčku

Vyzkoušejte pečení v pečicím sáčku.

Ohodnotit
(10 hlasů)
  • 45min

    15min příprava

    30min vaření

  • 478 kJ / 114 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny9g
sacharidy20g
tuky1g

Ingredience na

  • 600 g filetů bílé ryby
  • 150 g mraženého hrášku
  • 100 g hrachových lusků
  • 125 g kuskusu
  • 1 ks skořice - tyčinka
  • 3 špetky soli
  • 2 špetky citrónového pepře
  • 3 větvičky rozmarýnu
  • 250 ml zeleninového vývaru

Postup přípravy

  1. Omyté osušené porce ryby osolte a opepřete.
  2. Vložte je do pečicího sáčku, přidejte rozmarýnové snítky a skořici, uzavřete a nechte v chladu alespoň 2 hodiny.
  3. Pak do sáčku přidejte všechny ostatní ingredience, lehce promíchejte a sáček uzavřete. Sáček položte do zapékací misky, nebo pekáčku, dejte do trouby vyhřáté na 180 °C a pečte 15 minut.
  4. Pak sáček nahoře nařízněte nožem, aby se otevřel a pečte ještě 15 minut.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    54,00g
  • Sacharidy:

    312,60g
    • Cukry:

      17,20g
  • Tuky:

    22,30g
  • Vláknina:

    133,00g

Aktivita pro spálení: 114 kcal

14

minut jízdy na kole

10

minut běhu

34

minut uklízení



Podobné recepty

Mořský vlk na salátu

(7 hlasů)
40min
770 kJ

Ryba se zelenou paprikou

(10 hlasů)
1h a 5min
303 kJ

Ryba s jablky a celerem

(10 hlasů)
50min
445 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Valentýnské tousty

(20 hlasů)

Srdíčkový koláč

(30 hlasů)

Toast s gorgonzolou

(35 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Ryby pečené v pečicím sáčku

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat