Prostreno.cz

Dušené hovězí hrudí

pomalu dušené hovězí hrudí v černém pivu
Ohodnotit
(22 hlasů)
  • 4h a 0min

    15min příprava

    3h a 45min vaření

  • 489 kJ / 117 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy8g
tuky8g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Do masa vetřete sůl,pepř a maso vcelku opečte na oleji.
  2. Přidejte na plátky nakrájenou cibuli,oloupaný,na poloviny překrojený česnek ,podlijte pivem a přikryté duste v troubě předehřáté na 175°C 3 -3 a 1/2 hodiny.
  3. Maso před podáváním nakrájejte na tenké plátky.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    17,50g
  • Sacharidy:

    111,30g
    • Cukry:

      11,20g
  • Tuky:

    103,43g
  • Vláknina:

    28,00g

Aktivita pro spálení: 117 kcal

14

minut jízdy na kole

11

minut běhu

34

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 2 komentářů

Maty
02.05.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Dušené hovězí hrudí

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat