Prostreno.cz

Čerstvá jatýrka na šalvěji

Šalvěj pokrm krásně provoní.

Ohodnotit
(11 hlasů)
  • 35min

    15min příprava

    20min vaření

  • 352 kJ / 84 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny5g
sacharidy10g
tuky2g

Ingredience na

  • 4 ks šalotky
  • 2 stroužky česneku
  • 400 g chlazených kuřecích jater AQ
  • 1/2 lžičky koření na pečení a grilování ABio
  • 2 špetky soli AQ
  • 1 špetka chilli
  • 8 lžic ostrého kečupu
  • 1 ks velké bagety
  • 8 ks cherry rajčátek AQ
  • Na ozdobu
  • 4 lístky šalvěje
  • Na smažení
  • 3 lžíce slunečnicového oleje

Postup přípravy

  1. Na oleji osmahněte najemno nasekané šalotky, přidejte česnek nakrájený na tenké plátky, pár minut smažte, přidejte na větší kousky pokrájená játra a osmahněte je doměkka.
  2. Vmíchejte grilovací koření, sůl, špetku chilli a kečup.
  3. Prohřejte bagetu horizontálně rozkrojte a obě půlky překrojte na čtyři díly, na každý dejte část ochucených jater, ozdobte rajčátky a šalvějí.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    50,10g
  • Sacharidy:

    200,00g
    • Cukry:

      40,00g
  • Tuky:

    109,33g
  • Vláknina:

    27,00g

Aktivita pro spálení: 84 kcal

10

minut jízdy na kole

8

minut běhu

25

minut uklízení



Podobné recepty

Dušená hovězí játra

(12 hlasů)
1h a 10min
690 kJ

Játra na majoránce

(9 hlasů)
1h a 10min
575 kJ

Čerstvá jatýrka na šalvěji

(7 hlasů)
35min
377 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Čerstvá jatýrka na šalvěji

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat