Prostreno.cz

Noky s kedlubnovým zelím a slaninou

Rychlý oběd s kedlubnovým zelím.

Ohodnotit
(13 hlasů)
  • 45min

    15min příprava

    30min vaření

  • 604 kJ / 144 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny6g
sacharidy14g
tuky8g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Cibuli oloupejte a nakrájejte.
  2. Kedlubny také oloupejte a nastrouhejte nebo nakrájejte na jemné nudličky.
  3. Sádlo rozehřejte v kastrolu, přidejte cibuli, kedlubny, poprašte kmínem i solí a lehce osmahněte, zasypte moukou, podlijte několika lžícemi vody a poduste doměkka; trvá to deset až dvanáct minut.
  4. Nakonec zakápněte trochou octa a dochuťte cukrem. Mezitím uvařte doměkka bramborové noky.
  5. Slaninu pokrájejte na špalíčky, ty vyškvařte nasucho na pánvi, pak vmíchejte kousek másla a minutu opékejte.
  6. Noky podávejte se slaninou a zelím, ozdobené majoránkou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    84,00g
  • Sacharidy:

    223,90g
    • Cukry:

      15,94g
  • Tuky:

    248,15g
  • Vláknina:

    56,00g

Aktivita pro spálení: 144 kcal

18

minut jízdy na kole

13

minut běhu

42

minut uklízení



Podobné recepty

Gnocchi na rajčatech

(19 hlasů)
25min
420 kJ

Gnocchi s houbami

(14 hlasů)
30min
339 kJ

Cuketové gnocchi

(13 hlasů)
50min
341 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Noky s kedlubnovým zelím a slaninou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat