Prostreno.cz

Hovězí dušené s paprikou

Šťavnaté maso s paprikou.

Ohodnotit
(12 hlasů)
  • 2h a 45min

    45min příprava

    2h a 0min vaření

  • 813 kJ / 194 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny14g
sacharidy3g
tuky15g

Ingredience na

  • 600 g hovězího masa - krk, plec, kližka
  • 1 ks velké červené papriky
  • 1 ks velké žluté papriky
  • 5 lžic oleje
  • 200 ml hovězího vývaru - možno i z kostky
  • 1 špetka kurkumy
  • 1 lžička kmínu
  • 1 lžíce soli
  • 1 lžička skořice

Postup přípravy

  1. Omyté maso nakrájejte na kostky, očištěnou papriku nakrájejte na proužky.
  2. Maso dejte do mísy, posypte solí a kořením, přidejte olej, promíchejte a nechte v lednici alespoň 1/2 hodiny.
  3. Pak maso dejte na pekáček, zalijte vývarem přikryjte a dejte dusit do trouby. Asi půl hodiny před koncem dušení přidejte nakrájenou papriku.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    60,90g
  • Sacharidy:

    204,50g
    • Cukry:

      8,00g
  • Tuky:

    145,80g
  • Vláknina:

    68,00g

Aktivita pro spálení: 194 kcal

24

minut jízdy na kole

18

minut běhu

57

minut uklízení



Podobné recepty

Hovězí roštěnky na cibuli

(25 hlasů)
60min
1049 kJ

Hovězí na houbách

(23 hlasů)
1h a 10min
495 kJ

Hovězí plátky s hořčicí a jemnou bramborovou kaší

(13 hlasů)
1h a 45min
1242 kJ
Více receptů

Celkem 4 komentářů

maxiking
03.05.2016
glady
20.02.2016
heenna
10.01.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Langoše

(1 hlasů)

Kapr se zeleninou

(3 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Hovězí dušené s paprikou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat