Prostreno.cz

Pstruzi na grilu

Gilovaný pstruh s rybízem a tymiánem.

Ohodnotit
(12 hlasů)
  • 35min

    15min příprava

    20min vaření

  • 475 kJ / 113 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny8g
sacharidy10g
tuky6g

Ingredience na

  • 2 ks pstruhů
  • 3 špetky soli a pepře
  • 2 lžíce řepkového oleje
  • 1 hrnek červeného rybízu
  • 6 snítek čerstvého tymiánu
  • K podávání
  • 1 ks citrónu - nakrájený na plátky

Postup přípravy

  1. Pstruhy na povrchu několikrát nařízněte ostrým nožem, potřete olejem, osolte je a opepřete.
  2. Pstruhy naplňte rybízem a tymiánem, vložte do mřížky na grilování ryb a grilujte přibližně 8 - 10 minut z každé strany.
  3. Podávejte s plátky citrónu.




Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Ohodnoťte recept:
Pstruzi na grilu

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat