Prostreno.cz

Srnčí plec na jalovci

Dušené srnčí na červeném víně s jalovcem.

Ohodnotit
(13 hlasů)
sun
  • 1h a 20min

    20min příprava

    60min vaření

  • 778 kJ / 186 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny13g
sacharidy14g
tuky6g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. V pánvi s těžkým dnem rozehřejte olej, přidejte maso obalené v mouce a maso opečte. Přidejte nakrájenou cibuli a nakrájený česnek, drcené koření, rozmarýn, bobkový list a promíchejte.
  2. Přidejte víno a dostatečné množství vody, aby bylo maso pokryté tekutinou, duste na mírném ohni přibližně 50 minut, nebo až je maso zcela měkké.
  3. Nakonec podle chuti osolte.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    71,20g
  • Sacharidy:

    353,60g
    • Cukry:

      11,20g
  • Tuky:

    138,43g
  • Vláknina:

    100,00g

Aktivita pro spálení: 186 kcal

23

minut jízdy na kole

17

minut běhu

55

minut uklízení



Podobné recepty

Zajíc na divoko

(7 hlasů)
2h a 0min
588 kJ

Pečený bažant

(13 hlasů)
2h a 30min
616 kJ

Kančí kýta dušená v pivu

(9 hlasů)
1h a 50min
736 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Svíčková na smetaně

(2 hlasů)

Boloňské špagety

(2 hlasů)

Kotlety na víně

(3 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Srnčí plec na jalovci

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat