Prostreno.cz

Steaky z mečouna na italský způsob

Rybí steaky se zeleninou.

Ohodnotit
(11 hlasů)
sun
  • 40min

    15min příprava

    25min vaření

  • 438 kJ / 104 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny5g
sacharidy9g
tuky4g

Ingredience na

  • 2 ks steaky mečouna á 180 - 200 g
  • 2 lžíce extra panenského olivového oleje
  • 1 stonek řapíkatého celeru
  • 1 ks cibule
  • 2-3 ks rajčata
  • 200 ml suchého bílého vína
  • 1 stroužek prolisovaného česneku
  • 1 ks bobkového listu
  • 3 špetky soli a pepře

Postup přípravy

  1. Ve velké pánvi na rozehřátém oleji poduste nakrájenou cibuli a nakrájený celer (5 minut). Přidejte nakrájená rajčata, víno, česnek bobkový list, osolte opepřete a duste dalších 10 minut.
  2. K zelenině vložte jemně osolené, opepřené steaky mečouna a duste 10 - 15 minut, hned podávejte.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    32,43g
  • Sacharidy:

    106,61g
    • Cukry:

      8,00g
  • Tuky:

    109,66g
  • Vláknina:

    32,10g

Aktivita pro spálení: 104 kcal

13

minut jízdy na kole

9

minut běhu

31

minut uklízení



Podobné recepty

Treska s čekankou

(13 hlasů)
45min
692 kJ

Krevety s hráškem

(14 hlasů)
45min
702 kJ

Tresčí karbanátky

(16 hlasů)
50min
828 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Veselá omeleta s jarní cibulkou

(22 hlasů)

Omeleta s banánem

(13 hlasů)

Snídaně z lásky

(38 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Steaky z mečouna na italský způsob

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat