Prostreno.cz

Tilapie na kopru

Pečené porce ryby s čerstvým koprem a cibulkou.

Ohodnotit
(10 hlasů)
  • 35min

    15min příprava

    20min vaření

  • 473 kJ / 113 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny7g
sacharidy4g
tuky8g

Ingredience na

  • 4 porce filé z tilapie - nebo tresky
  • 4 lžíce oleje
  • 1 lžíce másla
  • 1 lžíce koření na ryby
  • 3 špetky soli
  • 1 lžíce smažené cibulky
  • 1/2 svazku čerstvého kopru
  • 2 lžíce citrónové šťávy
  • K podávání
  • 4 plátky citrónu

Postup přípravy

  1. Porce ryby okořeňte, posypte koprem a zvolna opečte na rozehřátém oleji s máslem, při opékáni posypte cibulkou.
  2. Před podáváním pokapejte citrónovou šťávou a ozdobte plátky citrónu.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    23,30g
  • Sacharidy:

    30,90g
    • Cukry:

      8,80g
  • Tuky:

    182,25g
  • Vláknina:

    5,00g

Aktivita pro spálení: 113 kcal

14

minut jízdy na kole

10

minut běhu

33

minut uklízení



Podobné recepty

Treska s čekankou

(13 hlasů)
45min
692 kJ

Špagety s makrelou

(20 hlasů)
45min
455 kJ

Tresčí karbanátky

(16 hlasů)
50min
828 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Tilapie na kopru

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat