Prostreno.cz

Vepřové kotletky s fenyklem

Vepřové maso marinované s fenyklem, pomerančovou šťávou a rozmarýnem.

Ohodnotit
(11 hlasů)
  • 2h a 5min

    1h a 20min příprava

    45min vaření

  • 884 kJ / 211 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny13g
sacharidy6g
tuky17g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Prošlehejte v misce semena fenyklu, nasekaný rozmarýn, pomerančovou kůru, pomerančovou šťávu a olej, osolte a opepřete podle chuti.
  2. Vepřové, nakrájené na silnější plátky uložte do zapékací misky, kolem rozložte očištěný, na plátky nakrájený fenykl, plátky pomeranče, přelijte připraveným olejem, zakryjte a nechte marinovat v lednici minimálně 1 hodinu, jednou maso otočte.
  3. Maso pečte v troubě předehřáté na 180 °C přibližně 35 - 45 minut, nebo až je maso měkké.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    34,82g
  • Sacharidy:

    101,60g
    • Cukry:

      23,14g
  • Tuky:

    135,90g
  • Vláknina:

    53,00g

Aktivita pro spálení: 211 kcal

26

minut jízdy na kole

20

minut běhu

62

minut uklízení



Podobné recepty

Plněná vepřová panenka

(14 hlasů)
50min
846 kJ

Kotlety pečené v alobalu

(11 hlasů)
1h a 15min
527 kJ

Vepřová panenka s houbami

(16 hlasů)
60min
676 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Vepřové kotletky s fenyklem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat