Prostreno.cz

Vepřové maso plněné pórkem

Plátky vepřové kýty, plněné pórkem a slaninou.

Ohodnotit
(22 hlasů)
  • 1h a 25min

    25min příprava

    60min vaření

  • 793 kJ / 189 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny15g
sacharidy6g
tuky13g

Ingredience na

  • 4 plátky vepřové kýty
  • 4 plátky anglické slaniny
  • 4 ks pórku - dlouhé 4 - 5 cm
  • 350 ml světlého piva
  • 1 lžíce sójové omáčky
  • 3 špetky soli a pepře
  • 2 lžíce citronové šťávy
  • 2 lžíce oleje

Postup přípravy

  1. Plátky masa naklepejte, pokapejte citronovou šťávou, osolte a opepřete.
  2. Na každý plátek masa položte plátek slaniny a kousek pórku.
  3. Maso stočte do rolády a sepněte jehlou na ptáčky, nebo párátky.
  4. Maso orestujte ze všech stran na oleji, pokapejte sojovou omáčkou, podlijte pivem a duste přikryté 50 minut, nebo dokud není maso měkké, pokud je třeba podlijte dalším pivem.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    78,20g
  • Sacharidy:

    36,10g
    • Cukry:

      8,74g
  • Tuky:

    151,30g
  • Vláknina:

    3,00g

Aktivita pro spálení: 189 kcal

23

minut jízdy na kole

18

minut běhu

56

minut uklízení



Podobné recepty

Kotlety s višněmi

(22 hlasů)
50min
867 kJ

Dušené maso s kari omáčkou

(13 hlasů)
1h a 40min
506 kJ

Grilované vepřové kotlety s borůvkovou omáčkou

(12 hlasů)
40min
689 kJ
Více receptů

Celkem 3 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Ohodnoťte recept:
Vepřové maso plněné pórkem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat