Prostreno.cz

Pečený mořský vlk

Ryba pečená s medovou mrkví.

Ohodnotit
(14 hlasů)
sun
  • 55min

    20min příprava

    35min vaření

  • 400 kJ / 95 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny3g
sacharidy10g
tuky5g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Do omyté ryby vetřete důkladně sůl a pepř.
  2. Předehřejte troubu na 180 °C.
  3. Oloupanou mrkev podélně rozřízněte a každou rozkrojte na proužky(hranolky), mrkev dejte do mísy a jemně ji osolte a opepřete.
  4. Do pekáčku položte rybu, kolem ryby rozprostřete mrkev a vše okořeňte drceným kmínem, novým kořením a mletým koriandrem.
  5. Rybu a mrkev pokapejte olejem a pečte v troubě přibližně 25 - 30 minut, podle velikosti ryby.
  6. V misce promíchejte citronovou šťávu s jednou lžíci horké vody a med.
  7. Rybu vyndejte, k mrkvi přidejte připravený med, promíchejte a dejte ještě na 5 minut do trouby.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    47,64g
  • Sacharidy:

    211,40g
    • Cukry:

      96,20g
  • Tuky:

    144,35g
  • Vláknina:

    42,10g

Aktivita pro spálení: 95 kcal

11

minut jízdy na kole

9

minut běhu

28

minut uklízení



Podobné recepty

Candát s fenyklovým salátem

(29 hlasů)
35min
627 kJ

Těstoviny s tuňákem

(37 hlasů)
1h a 10min
1278 kJ

Treska s medovou glazurou

(13 hlasů)
50min
348 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Houby se sazeným vejcem

(22 hlasů)

Hruškové lívanečky

(29 hlasů)

Omeleta s banánem

(13 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Pečený mořský vlk

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat