Prostreno.cz

Plněná paprika

Papriky plněné mletým vepřovým masem, pečené v troubě.

Ohodnotit
(14 hlasů)
  • 1h a 30min

    30min příprava

    60min vaření

  • 569 kJ / 136 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny8g
sacharidy8g
tuky9g

Ingredience na

  • 4 ks velké červené, oranžové nebo žluté papriky
  • 2 lžíce rostlinného oleje
  • 500 g mletého vepřového masa
  • 1 sklenička Sweet & Sour Sauce Szechuan
  • 6 lžic vařené rýže
  • 150 g hrášku - čerstvý,nebo mražený

Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 180 °C.
  2. V hluboké pánvi, nebo kastrolu opečte na oleji mleté vepřové maso. Dle chuti dochuťte oblíbeným kořením.
  3. Přidejte Sweet & Sour omáčku, rýži, hrášek a promíchejte.
  4. Paprikám uřízněte vršek a vyberte semínka.
  5. Papriky naplňte masovou směsí (zbytek směsi rozprostřete na dno zapékací misky), naplněné papriky přikryjte odříznutým vrškem a uložte je do zapékací misky.
  6. K paprikám přilijte přibližně 100 ml vody, přikryjte je a pečte v troubě 45 minut.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    33,90g
  • Sacharidy:

    105,40g
    • Cukry:

      11,00g
  • Tuky:

    120,20g
  • Vláknina:

    7,00g

Aktivita pro spálení: 136 kcal

17

minut jízdy na kole

12

minut běhu

40

minut uklízení



Podobné recepty

Kuličky z mletého masa

(15 hlasů)
60min
985 kJ

Mleté maso s kokosovým mlékem

(10 hlasů)
50min
511 kJ

Zapečené mleté maso

(21 hlasů)
1h a 10min
487 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Plněná paprika

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat