Prostreno.cz

Vepřové plátky s růžičkovou kapustou

Vepřová panenka s růžičkovou kapustou a jablky.

Ohodnotit
(9 hlasů)
sun
  • 50min

    25min příprava

    25min vaření

  • 518 kJ / 123 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny11g
sacharidy7g
tuky6g

Ingredience na

  • 800 g vepřové panenky - nebo kotlety bez kosti
  • 300 g růžičkové kapusty
  • 2 ks červených jablek
  • 1 ks středně velká cibule
  • 0,5 lžičky hrubě mletého černého pepře
  • 0,5 lžičky soli
  • 40 ml rostlinného oleje
  • 3 lžíce rozinek
  • 2 lžičky medu
  • 3 lžíce másla

Postup přípravy

  1. Růžičkovou kapustu a oloupanou cibuli nakrájejte na silné plátky, jablka nakrájejte na malé kousky.
  2. Vepřovou panenku nakrájejte na silné plátky a opečte je na oleji doměkka, maso osolte a opepřete.
  3. V jiné pánvi rozehřejte máslo,přidejte nakrájenou kapustu, cibuli, jablka, rozinky, med a restujte za stálého míchání 4 - 5 minut. Podle chuti jemně osolte.
  4. Maso podávejte s růžičkovou kapustou a jablky.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    41,60g
  • Sacharidy:

    254,40g
    • Cukry:

      162,00g
  • Tuky:

    188,35g
  • Vláknina:

    31,00g

Aktivita pro spálení: 123 kcal

15

minut jízdy na kole

11

minut běhu

36

minut uklízení



Podobné recepty

Pečené vepřové maso s kořením

(14 hlasů)
1h a 55min
997 kJ

Vepřová kotleta s pikantní omáčkou

(8 hlasů)
55min
1279 kJ

Glazovaná vepřová panenka

(9 hlasů)
1h a 5min
683 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta se sýrem

(8 hlasů)

Kokosové lívance

(29 hlasů)

Vejce benedikt

(2 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Vepřové plátky s růžičkovou kapustou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat