Prostreno.cz

Sleďové filety v zakysané smetaně

Recept na večeři ze sleďových filetů.

Ohodnotit
(20 hlasů)
  • 2h a 20min

    2h a 20min příprava

    0min vaření

  • 621 kJ / 148 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny9g
sacharidy5g
tuky10g

Ingredience na

  • 500 g loupaných sleďových filetů
  • 2 ks cibule
  • 1 špetka pepře
  • 1 lžíce cukru
  • 2 špetky soli
  • 3 snítky čerstvého kopru
  • 200 g zakysané smetany
  • 2 lžíce citronové šťávy

Postup přípravy

  1. Filety propláchněte ve vodě a nakrájejte na kousky. Smetanu promíchejte se solí, pepřem, nasekaným koprem, citrónovou šťávou a cukrem.
  2. Přidejte nadrobno nakrájenou cibuli a promíchejte. Přelijte kousky filetů a nechte 2 hodiny v chladu. Podávejte s pečivem.

TIP:

K přípravě můžete použít solené sleďové filety, marinované sleďové filety případně zauzené sleďové filety.




Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    35,50g
  • Sacharidy:

    187,10g
    • Cukry:

      114,20g
  • Tuky:

    37,85g
  • Vláknina:

    28,00g

Aktivita pro spálení: 148 kcal

18

minut jízdy na kole

14

minut běhu

44

minut uklízení



Podobné recepty

Vánoční sleďový salát

(17 hlasů)
20min
937 kJ

Jednohubky ze sleďů

(16 hlasů)
15min
1200 kJ

Sleďové filety ve švestkové omáčce

(16 hlasů)
6h a 35min
917 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Sleďové filety v zakysané smetaně

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat