Necelá čtvrthodinka vedoucí k rozkoši ženy

08.07.2023 | Sex a vztahy

Z měření u více než šesti set žen z jednadvaceti zemí vyplývá, že k dosažení orgasmu potřebuje žena přesně 13,5 minuty. Přičemž každá šestá žena nedosáhne orgasmu nikdy. A nejspolehlivější cestou k vyvrcholení u ženy je poloha na koníčka, kdy se může sama stimulovat rukou a řídit si penetraci pyjem.

Většina žen spadá při souloži mezi pět minut a dvaačtyřicet sekund a jednadvacet minut. To je hlavní časové rozmezí, v němž většina orgasmických žen dokáže vyvrcholit. Každá šestá žena však klimaxu nedosáhne nikdy. Vyplývá to z dvouletého výzkumu sexuologů z Kadave Institute of Medical Sciences (1). Podle autorů je jejich výzkum první svého druhu, kdy si ženy téměř dva roky měřily dobu od vzrušení po dosažení orgasmu. A výzkum opět dokazuje, jak v rámci soutěže pohlaví existuje mezi muži a ženami nerovnost. Jak v délce nezbytné k dosažení orgasmu, tak v počtu orgasmů, které mají za život muži a ženy. Ženy stále velmi zaostávají za svými protějšky.

Předstírám, předstíráš, předstíráme

Je všeobecně známo, že řada žen alespoň občas orgasmus raději předstírá. A důvodů může být spousta. Dokonce tolik, že to překvapilo i samotné odborníky. Více než 140 různých důvodů k předstírání orgasmu totiž popsali psychologové z Kansasu. Osm z deseti žen a více než šest z deseti mužů někdy své vyvrcholení zahráli. Ženy se ale uchylují k imitaci slastné tečky častěji a polovina to dělá pravidelně. Mají k tomu více než 140 různých důvodů (2).

Vyplývá to z analýzy sexuálního života více než šestnácti set dospělých žen a mužů. Třetina z těch žen, které orgasmus předstírají, se domnívá, že se to od nich prostě očekává. U mužů je nejčastějším důvodem jejich maskulinní ego, které by bylo oslabeno, kdyby si museli přiznat, že nejsou schopni vyvrcholit (3).

Ženy často uváděly důvod, že chtějí muži dopřát pocit, jakým je dokonalým milencem. Jindy ale imitují orgasmus třeba z nudy, z potřeby ověřit si, že umějí hrát, když jsou unavené, opilé, když je sex nebaví nebo je příliš dlouhý nebo když někam spěchají a nemají na sex čas (3).

Zdroj: (1) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3894744/, (2) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9023237/, (3) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8498965/ 






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta se sýrem

(8 hlasů)

Vejce benedikt

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat