Prostreno.cz

Neobvyklá využití ústní vody

Myslíte si, že ústní voda může prospět jenom vašim zubům? Ale kdepak! Dokonale vydezinfikuje pračku, zbaví vás lupů a vylepší vzhled modřin. I domácí mazlíček ji ocení, protože funguje jako odpuzovač blech!

Používáte ústní vodu, protože na ni stomatologové nedají dopustit? Pak vás možná hodně překvapí, že tato tekutina se nehodí jen k likvidaci zubního plaku a bakterií, které s radostí pobývají v mezizubních prostorech. Svěží „kloktadlo“ se totiž báječně uplatní jako všestranný domácí pomocník! V jakých situacích přijde vhod?

Čistá pračka rovná se neposkvrněné prádlo

Kdy jste naposledy zbavili pračku vnitřních nahromaděných nečistot? Pokud je vám líto kupovat drahé prostředky v drogerii, zkuste k tomuto účelu využít ústní vodu. Prostě a jednoduše nalijte půl šálku do dávkovače na prášek a spusťte běžný prací program. „Útroby“ spotřebiče budou vydezinfikované a jako nové!

Zlepšení vzhledu modřin

„Zdobí“ vaši pokožku jelito velikosti padesátikoruny? Nemusíte spílat osudu, ani zoufale stát před šatní skříní a hledat oblečení, co by modřinu hrající všemi barvami efektivně zakrylo. Aplikujte na ni trochu dentální vody, a celou oblast několik minut lehce masírujte krouživými pohyby. Uvidíte sami, že po tomto ošetření už hematom nebude tolik výrazný.

Odpuzovač blech, který váš pes ocení

Už vás někdy napadlo přidat tekutou součást ústní hygieny do psího šamponu? Ačkoli to může znít jako hodně divná rada, účinnost tohoto zlepšováku ocení nejeden majitel němé tváře. Samotná vůně téhle antibakteriální „přísady“ totiž funguje jako báječný odpuzovač blech. Krvelačný hmyz už vašeho domácího mazlíčka nikdy obtěžovat nebude!

Sbohem, nenáviděné lupy

Voda, se kterou si po čistění zubů vyplachujete ústa, dokonale obstojí i v boji proti nenáviděným lupům. Jak s ní zacházet, aby se neminula účinkem? Jakmile při běžném mytí vytvoříte s pomocí šamponu pěnu, nalijte si trochu do dlaní a pokračujte v očistě. Po důkladném opláchnutí nezapomeňte na svůj oblíbený kondicionér.





Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat