Prostreno.cz

Alkoholové menu v podobě crash drinků

Vodka s džusem? Beton? Fernet? Slivovice? Už jen když to čtete, je vám špatně? My to chápeme a dokážeme si představit, jak to tenkrát dopadlo – a hlavně proč.

Řekněte nám, kterému nápoji se vyhýbáte – a my vám řekneme, kdo jste. Nebo aspoň něco na ten způsob. Ve skutečnosti existují klasické příběhy o jistých nápojích, které známe asi všichni. Zvlášť pokud je znáte z vlastní zkušenosti.

Fernet

Samozřejmě, že vám nechutnal, ale kvůli chuti se tenhle ďábelský nápoj stejně nepije. Tenkrát šlo o to, rychle se dostat do nálady. Kromě toho to byla jediná láhev, kterou jste našli ve spíži. Každopádně od té doby víte, že fernet vám na žaludeční problémy rozhodně nepomůže…

Baileys

Už jen když slyšíte „smetanový likér“ je vám mdlo? Rozumíme. Baileys byl vytvořen pro milovníky sladkého mezi opilci. Sklenička Baileys je jako dezert po jídle, ale při tom vám nenápadně bodá nůž do zad. Každopádně pro vás je to už jen vzpomínka, která vám ale nesmí přes práh.

Sangria

Léto, slunce a palmy! Někdo to rád horké a na vysoké otáčky. Olé! Možná proto jste toho tenkrát na dovolení na Mallorce s děvčaty na pláži vypily až příliš. Ale nakonec to jsou nezapomenutelné vzpomínky na super dovolenou! I když na Mallorce jste od té doby už nebyla a levné víno s kousky ovoce už si také nedáte.

Tequila

Jste spíš na speciální drinky? Sedět a jen popíjet není nic pro vás. Vy potřebujete sůl, citron a tequillu – pak je to teprve legrace. Možná jste také při vašem posledním setkání s mexickým nápojem měla na hlavě i sombréro. Nicméně od té doby je vám špatně už jen u dokumentu o Mexiku.

Zdroj: názory autora, healthline.com





Celkem 2 komentářů

Tip na snídani

Více tipů
Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat