Prostreno.cz

Muž, který vaří, je pro ženu atraktivní

Když na sebe muž vezme zástěru a začne se v kuchyni hbitě otáčet, je to moc hezká podívaná. A co to o něm značí? Je soběstačný, nezávislý a kašle na genderové stereotypy!

Muž, který umí vařit? A navíc zatraceně dobře? To je sen všech žen! A nejde jen o to, že si tenhle šikula potřebné potraviny sám nakoupí a vynese je do třetího patra. Kromě toho, že se postará o skvělou večeři, se také ujme mytí nádobí. Ještě vyšší level je, když své partnerce mezi škrábáním brambor nalije víno a pošle jí odpočívat. Ještě pořád se ptáte, proč je vaření pod taktovkou testosteronu tak sexy? Jsou u i další aspekty, které z kuchaře dělají žádanou partii!

Pryč se stereotypy!

V minulosti bylo kvůli tradičním genderovým rolím naprosto neslýchané, aby se pánve a vařečky chopila mužská ruka. Ačkoli už se doba a rovnoprávnost pohnula velkým krokem kupředu, ještě stále někteří jedinci věří, že se o domácí práce, a to nejen v kuchyni, má starat výhradně žena. Ovšem to evidentně není případ mládence, kterému nedělají problém ani složitější recepty. Protože na stereotypy z vysoka kašle, víte, že když na vaření zkrátka není kapacita, můžete ho tím bez obav pověřit. A to se počítá! A další důvod zrovna tak.

Romantické rande bez příprav

„Zlato, jen jsem v rychlosti pár věcí z lednice hodil do hrnce!“ Ano, to říká on. Ale jakmile vám naservíruje ten voňavý výsledek, je to pro vás něco jako rande v italské restauraci. Jen před ním nemusíte trávit hodiny před šatní skříní a spílat osudu, že nemáte co na sebe. Nebo se trápit s pleťovou maskou a líčením, abyste se mu líbila. Každá večeře se tváří jako nevšední a intimní schůzka, aniž by bylo nutné opustit domácí zónu.

Nezávislost? O to tady běží

Muž, který vaří, je zralý a nezávislý, protože se nespoléhá na to, že to za něj udělá někdo jiný. To dokazuje, že se umí postarat sám o sebe a moc dobře ví, že pečení holubi do úst sami nelétají. Co víc si přát? Mít po boku někoho, kdo za svůj život nese plnou odpovědnost, dává přislib zářným partnerským zítřkům.

 Zdroj: www.askapri.com





Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat