Prostreno.cz

Nejšílenější diety slavných celebrit

V dnešní době hubne snad každý druhý. Někdo zdravě, jiný drasticky. Kdo to občas trochu přehání? Slavné celebrity! Ty totiž neváhají při redukci váhy sáhnout i do těch nejbláznivějších krajností!

V popisu práce populárních hvězd je samozřejmě vypadat hezky. A protože aktuálním trendem je bezpochyby štíhlost, VIP osobnosti se snaží shazovat kila všemi dostupnými prostředky. Jaké nejšílenější metody frčí na červeném koberci? Tohle už je na pováženou!

Totální hladovka

Jak rychle shodit? No přece nic nejíst. Alespoň tak smýšlejí některé celebrity. Tahle nepochopitelná „dieta“ vychází z breathariánství, což je životní způsob, podle kterého není nutné jíst, pít ani spát, protože lze žít jen ze vzduchu. Breatharián se každý den nastaví slunečním paprskům místo snídaně, oběda i večeře. Když po pár dnech šilhá hlady, může si dopřát pouze malé množství vody.

Lunární dieta

Nic proti Měsíci, ale dieta na jeho základě se nazývá „vlkodlačí“. To určitě mnohé napovídá! Jak Měsíc mění své fáze, mění se i způsoby stravování. Buď jsou povolené jen detoxikační čaje na střídačku s vodou, nebo se pro změnu nejí vůbec nic. Některé dny si dotyčná hvězda „vyhodí z kopýtka“ a pochutná si na ovocné šťávě. Nadpozemská metoda hubnutí také nepatří zrovna k nejzdravějším…

Na výparech alkoholu

Také už jste párkrát slyšeli, že alkohol a dieta nejdou dohromady? Ve vysokých kruzích se tohle pravidlo posunulo na jinou úroveň. Pár slavných krásek se dobrovolně vzdalo jakéhokoli příjmu potravy. Jenže kalorie jsou k přežití potřeba, takže je pravidelně doplňují - pouze alkoholem! Pár panáků do prázdného žaludku? Dietář musí být rychle „pod parou“!

Dětská strava

Kdo by to byl řekl, že inspiraci k vysněným křivkám lze hledat i v dětském jídelníčku. Rozmixované ovoce či zelenina? To je to, oč tu běží. V téhle formě prý dokáže lidský organismus potravu daleko lépe trávit. Proti tomu se asi nedá nic namítat, ale doporučený denní příjem kalorií batolat a dospělého jedince je přece rozdílný. Několikadenní výživa z kašiček není pro aktivnějšího člověka dostačující ani omylem! Ovšem na to se v Hollywoodu nijak nehledí…

Zdroj: www.fitnessdiets.com, www.bbcnews.com





Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat