Prostreno.cz

Domácí krém na zvětšení a vypnutí poprsí

Prsa jsou symbolem ženské atraktivity a erotické lákadlo, je proto jasné, že mnoho žen si potrpí na jejich plnost, tvar a celkový vzhled. Taky vám vaše dvojčata dělají trochu starosti? Můžete je vypnout a zvětšit – bez skalpelu a s minimem nákladů!

Mořské řasy, extrakt z dubu, černého bezu a tropického mandlovníku. Výrobci push-up krémů dávají do svých produktů hodně věcí – a ty si nechávají náležitě proplatit. Víte ale, že si takový vypínací krém zvětšující vaše ňadra můžete vyrobit v pohodlí domova?

K přípravě budete potřebovat 2 hrnky vody, 3 polévkové lžíce semen pískavice řeckého sena (k dostání v obchodech se zdravou výživou, přičemž 50 gramů vyjde asi na dvacet korun), 1/2 čajové lžičky anýzu, 1/2 lžičky mletého kmínu, 1/2 lžičky lékořice, 1/2 lžičky fenyklu, 2 lžíce oblíbeného tělového mléka. Velmi se doporučuje i čerstvý červený jetel, který obsahuje fytoestrogeny. A toho je plná louka!

Čáry, máry ke kráse

V hrnci přiveďte k varu vodu a následně přidejte všechny ingredience vyjma tělového mléka. Minutu až dvě míchejte, dalších pět minut duste pod pokličkou. Směs sceďte a uchovávejte ji při pokojové teplotě. Čerstvý krém vždy připravíte tak, že z celkového množství odeberete jednu polévkovou lžíci a promícháte ji s tělovým mlékem. (Množství nepřehánějte, neboť se krém naředí a bude stékat.)

Trik, který urychluje

Vlastnoručně vytvořený poklad následně nanesete na svůj dekolt, a to krouživými pohyby. Masírujte svá ňadra odspoda nahoru - každý den. A teď tajná rada. Výsledky se násobí, pokud krém nanášíte po koupeli, tedy v době, kdy pokožka roztahuje póry a je prohřátá. Nebo jinak… V podstatě platí, že když si uděláte čas, nanesete krém a poté hrudník zahřejete s pomocí termoforu či elektrických deček, účinné látky se lépe vstřebají. Tento způsob celý proces vypínání a zvětšování urychluje a násobí.

Jak dlouho se snažit?

Pokud vydržíte 4-6 týdnů, měla by se vám ňadra vypnout a v tom nejlepším případě i zvětšit o jednu velikost. Můžete tak ušetřit za plastickou operaci. Je to zároveň mnohem šetrnější, bezpečnější a levnější způsob, jak svůj hrudník udělat hezčí. Svůj záměr samozřejmě můžete podpořit i užíváním potravinových doplňků určených ke zvětšení prsou. Jedno s druhým se nevylučuje, i když obecně se tvrdí, že externí aplikace podobných přípravků „v tekutém stavu“ je efektivnější, neboť játra a ledviny patří mezi přírodní filtry. Což je důvod, proč mnohé ženy nevidí žádné výsledky, i když „zobou“ pilulky z lékárny o sto šest.





Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat