Symboly ve vašich snech, které byste neměli ignorovat

Trápí vás nejistota ve vztahu, bojíte se stáří nebo máte sebevědomí na bodě mrazu? Pak se nedivte, že se vám v noci zdá o nevěře a vypadlých zubech. Jak snová vizualizace souvisí s potřebami reálného života?

Pokud máte sny, ve kterých se stále opakují stejné symboly, podle psychologů byste tento poněkud záhadný jev rozhodně neměli podceňovat – může mít pro váš život téměř zásadní význam! Co se vám podvědomí těmito vidinami snaží naznačit?

Bláto, je čas na změnu

Znáte to, vzbudíte se zborcení potem, protože jste ve snu uvízli v bahně a nemohli se hnout. To je učiněná noční můra! Jenže co to znamená? V reálném životě stojíte příliš dlouho na místě. Bláto je také symbolem znovuzrození a signálem, že se máte zbavit všech věcí, co vám brání v rozvoji. Může to být přísný šéf v práci, nechuť ke změnám, ale také strach z cestování.

Vypadlý zub, sebevědomí v ohrožení

Ve snech zuby všeobecně představují sílu a důvěru. Pokud tedy nějaký vypadne, pravděpodobně máte sebevědomí na bodu mrazu a navíc se bojíte stárnutí. Jaké si z toho vzít ponaučení? Dělejte maximum pro to, abyste žili déle – od pravidelného pohybu a zdravé stravy, přes dostatek odpočinku. Také byste měli podniknout kroky k vyřešení vašich vnímaných nedostatků. Pak se vám nesmírně uleví…

Padáte do neznáma, máte na krku úzkost

Zase jste v noci měli nepříjemný letecký zážitek, což vás s děsem probudilo? Tento typ noční můry může souviset s pocity ohledně nedostatečné kontroly nad něčím, co se kolem vás právě děje. Popřemýšlejte tedy nad tím, jaké kostlivce máte v skříni – a zkuste je vyhnat.

Krabice, máte tajemství

Různé krabice, ať už hrající hlavní roli, nebo schované někde v pozadí snu, znamenají, že něco skrýváte, nebo máte takové podezření o někom ze svého okolí. Je třeba se na odhalení tajemství dopředu připravit!

Nevěrný partner, trápí vás nejistota

Sen, ve kterém vás partner opouští či podvádí, signalizuje nejistotu ve vašem vztahu. Může to být obava, že nejste dost dobří pro svůj protějšek (i naopak), finanční starosti, nevyslyšené prosby o mateřství… Zároveň to ale také ukazuje paniku, že pomalu ztrácíte kontakt se svými základními potřebami, což vám nabourává sebejistotu.

Nahota na veřejnosti

Viděli jste se uprostřed náměstí či kanceláře úplně obnažení a všichni na vás zírali s pobaveným výrazem? Ve skutečnosti máte strach z toho, že budete souzení. Je to i neklamný důkaz, že na vás vaše okolí má nebezpečně velký vliv.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Kokosové lívance

(29 hlasů)

Snídaně pro dva

(17 hlasů)

Zapečená celozrnná houska

(17 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
4 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat