Prostreno.cz

Koktejl pro ukončení trápení s chrápáním

Zase jste nevyspalí, cítíte se jako přejetí parním válcem a bezúspěšně maskujete kruhy pod očima? To je těžký úděl spoluvlastnictví postele s chrápajícím partnerem. Umíchejte mu ještě dnes zázračný koktejl, co uvolní jeho dýchací cesty. Dočkáte se klidu a ticha!

Ano, chrápání představuje opravdový problém. Rušivý zvuk vibrací vycházející z dýchacího ústrojí je postrachem společných ložnic i důvodem mnoha partnerských sporů. Že to znáte až moc dobře, protože váš spolunocležník tímto způsobem „koncertuje“ noc co noc? Učiňte tomu přítrž jednou provždy a vytaste účinnou zbraň!

Poznejte svého nepřítele

Co vlastně stojí za nenáviděným chrápáním? Věřte, nebo ne, ovlivňuje ho celá řada faktorů. Třeba nadváha, věk, alkohol, kouření, špatné dávkování užívaných léků, nahromaděné hleny v nose, onemocnění horních cest dýchacích a v neposlední řadě také pohlaví. Častěji k těmto hlučným projevům tíhnou muži, protože mají oproti ženám větší objem tkání v krku a hrudníku.

Že toto chrčení ozývající se z druhé strany postele není žádný med, dokazují závěry průzkumů. Z nich totiž vyplývá, že chrápání patří k deseti nejčastějším důvodům k rozvodu. A není se čemu divit, protože podle odborníků průměrná „hlasitost“ dosahuje 38 decibelů. A v tom se spát vážně nedá!

Šance na nápravu. Chopte se jí!

Bez ohledu na to, co způsobuje chrápání vaší polovičky, nabízí se efektivní, přírodní a jednoduchý lék, co nežádoucím zvukům zatne tipec. Skládá se ze čtyř dostupných surovin a nastolí vytoužené ticho. Máme vaši pozornost? Pak utíkejte do kuchyně a vrhněte se na přípravu. Zabere vám sotva pár minut!

Koktejl, co má grády

Budete potřebovat: 2 mrkve, 2 jablka,1 menší kořen zázvoru,1/4 citronu.

Prožeňte ingredience v mixéru, přelijte do sklenice – a je po problému. Citron díky vysokému obsahu vitaminu C zbaví hrdlo i nosní cesty od přebytečných hlenů, zázvor uvolní tlak v nose, jablka s mrkví zase pročistí celou dýchací soustavu. Podávejte tento zázračný medikament strůjci chrápání každý večer alespoň hodinu před spaním a radujte se z nerušeného snění!

Zdroj: www.sleepfoundattion.org, www.healthline.com





Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Brokolicové karbanátky

(1 hlasů)

Smažená vepřová játra

(2 hlasů)

Pelmeně

(1 hlasů)
Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat