Prostreno.cz

Drahé krémy nahradí domácí šťáva

Nestačí, že na kůži aplikujete všechny druhy kosmetických výrobků jen proto, abyste vypadali mladší. Správné potraviny a pitný režim jsou neméně důležité. Stejně jako odpovídající péče. Brali byste recept na šťávu, která omlazuje pokožku? Tady je!

Ne, nemusíte utrácet tisíce za různé omlazující kyseliny, séra a krémy se zázračnými molekulami mládí. Stačí, když si vyrobíte svůj vlastní elixír potlačující přibývající roky. Je zaručené, že tenhle zázrak eliminuje toxiny a volné radikály, hydratuje kožní buňky a zvyšuje produkci kolagenu, tedy typ bílkoviny, která je zodpovědná za to, že vaše kůže je měkká a pružná.

Dva v jednom

Nejkrásnější na tom všem je, že tohle sérum mládí je levnější než většina kosmetických výrobků na dnešním trhu. Neméně příjemná je i samotná příprava v pohodlí vlastní kuchyně. Víte, co nápoj obsahuje! Navíc dodá tělu živiny, které nejenže podporují pokožku, která září zdravím a krásou, ale také posílí imunitní systém a odrazí chronický zánět. Ten je spojován s cukrovkou, onemocněním srdce, rakovinou a mnoha dalšími chorobami. Jinými slovy, tento nápoj vám umožní vypadat úžasně a zároveň podpoří vaše zdraví. Už se nemůžete dočkat receptu na jednu porci?

Pramen zdraví a krásy. Existuje!

Připravte si 1 kousek zázvoru, 1 středně velkou mrkev, 1 středně velkou řepu, 1 středně velkou okurku, ½ limetky, 1 velký pomeranč a hrst červeného zelí.

Všechny ingredience důkladně umyjte. Pomocí odšťavovače extrahujte šťávu ze zázvoru, mrkve, červené řepy, okurky a červeného zelí. Vše přeneste do sklenice. Pomocí ruky nebo citrusového odšťavovače získejte šťávu z pomeranče a limetky. Přidejte ke směsi ve skle a velmi dobře zamíchejte. Tuto šťávu pijte denně.

Dobrá společnost

Nápoj za všechny prachy? I tak by se to dalo říct. Pokožka díky němu začne vypadat úžasně. Navíc podpoří vás imunitní systém. Zázvor je známý díky svým fenomenálním protizánětlivým vlastnostem. Mrkev obsahuje vynikající množství vitaminu A. (Kromě toho, že áčko je dobré pro vaše oči, pomáhá také, aby vaše pokožka vypadala mladší.) Na druhé straně je červená řepa – velmi dobrá při detoxikaci těla a neutralizaci toxinů. Zapomenout nesmíme ani na hydratační okurku. Červené zelí, pomeranč a limeta zase patří k fenomenálním zdrojům vitaminu C. Ten kromě jiného podporuje funkci kolagenu a dělá pleť měkčí a pružnější. Tak na zdraví!





Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na oběd

Více tipů
Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat