Prostreno.cz

Mandlové mléko lze využít i k omlazení pleti

Ještě jste neobjevili kosmetiku, která by vám vyhovovala ve všech směrech? Zkuste mandlové mléko, které nejenže skvěle chutná, ale také pleti poskytuje hloubkovou výživu, chrání ji před poškozením a dokonce léčí akné.

Klasické kravské mléko vám moc „nejede“? Pak se možná hrdě hlásíte mezi konzumenty toho mandlového. Trefa? V tom případě byste určitě měli znát všechny výhody produktu, který skladujete v ledničce. Tenhle nápoj totiž nesvede dobrodiní jenom v žaludku! Jakým způsobem dokáže příznivě ovlivnit vaši krásu?

Zpomalená tvorba vrásek. A to jako vážně

Mandlový drink obsahuje samé lepší věci. Konkrétně máme na mysli bílkoviny, zdravé tuky a celou řadu vitaminů a minerálů. Jenže pozor, to ještě pořád není všechno. Nouzi totiž nemá ani o antioxidanty, jež neutralizují volné radikály, které zabraňují poškození pokožky, podporují její pružnost i elasticitu a zároveň eliminují tvorbu vrásek. Platí tedy tenhle chutný nápoj za elixír mládí? Představte si, že vlastně ano.

Pokud se jeho schopnosti rozhodnete vyzkoušet doslova na vlastní kůži, s pomocí vatového tamponu si ho na obličej aplikujte pravidelně. Čím déle ho necháte působit, tím samozřejmě lépe.

Vítaná úleva od podráždění

Trpíte na vyrážky nebo ekzémy? Pak se na mandlového zachránce tekuté konzistence můžete bez obav spolehnout. Díky neskromnému množství vitaminu E a zmíněných prospěšných tuků dokáže už za několik málo minut uklidit podrážděnou pleť – ať už za jejím neblahým rozpoložením stojí cokoli. Třeba by vás mohlo zajímat i to, že voňavé mléko se osvědčí rovněž v případě akné, spálenin od sluníčka a dokonce i tehdy, když se stanete obětí krvelačného hmyzu. Příjemné překvapení, viďte?

Poctivá dávka hydratace, kterou kožní buňky ocení

Že krásná a zdravá pokožka jde ruku v ruce s hydratací, to jste jistě za svůj život slyšeli nejméně stokrát. Ale jak toho docílit? Jedním ze způsobů je „nátěr“ mandlovým mlékem. Ano, čtete správně! Dobrota příjemné vůně díky svému složení poskytuje nejen hloubkovou výživu, ale i nepostradatelnou hydrataci. Tak proč s jejím nanesením zbytečně otálet?





Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Čočka na kyselo

(3 hlasů)

Pizza šneci

(2 hlasů)
Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat