Prostreno.cz

Komentáře k článku

Eduard Drábik 20.03.2021

Možná babská rada,ale mám osobní zkušenost.Jestliže cítíte,že budete nastydlí a dostavily se vám horečky,polykejte jako prášky každou hodinu 3 stroužky nasekaného česneku (né rozmačkaného,protože je nepoživatelný), zajeste kouskem rohliku.Kdo nemá alergii na česnek ,tak to žaludek v pohodě stráví i bez pálení.Ráno vám bude lépe.

Radek 20.03.2021

tak to napasal jen volič ANO

Eduard Drábik Radek 20.03.2021

Do 40 let jsem měl angíny a virozy .Doktoři mě věčně cpali antibiotiky.5 let pravidelně konzumuji česnek a od té doby mám klid.Jediné vedlejší účinky jsou jemné pálení žáhy a manželka,která mi to toleruje,protože ví ,že to fakt funguje.Jinak ANO jsem volil ,ale naposled.Nemám koho volit.

Alice 21.03.2021

Ale poděkuje! Nebojte. S článkem nesouhlasím. My si doma děláme česnekový extrakt , který velmi pomáhá na různé vnitřní záněty, na vysoký TK ... Doporučuji.

Jar Koloušek 21.03.2021

Denně snídám již hodně roků 1 větší nebo 2 menší stroužky česneku a od doby koronavirové 1 spíše menší cibuli. Ve věku mám krčni tepny čisté a cholesterol O K.

Jar Koloušek 21.03.2021

A tk taky a volím Ano neboOkamuru.

Ernest 21.03.2021

Ke konzumentovi cibule nechodí lékař. Ke konzumentovi česneku nechodí nikdo.

somi Ernest 22.03.2021

Česnek i cibuli miluji. Škoda, že jak česnek tak i cibule tak smrdí. A dost dlouho :)

Zdeněk Fidler 21.03.2021

Česnek považuji za nepostradatelný v přípravě nejen masových jídel.

Láďa 21.03.2021

Česnek je zkrátka česnek - všelék

Dagmar Zdvorakova 21.03.2021

Jako kazda bylina a koreni,coz je icesnek,vse rozume a s mirou.

jana.fasiangova@sezanam.cz 21.03.2021

na chleba, do polévek, zlatý bramborák,topinky, a hned jsem zdravá-piju i vodu s česnekem

Standa 21.03.2021

Co se týče česneku , je to bomba . Múžu ho jíst jak na chleba se sádlem tak na topinky ,brmborák a to se nešetří zároveň i cibule a to nepotřebují ani doktora ale s mírou jíst denně. Mám to vyzkoušené a tak to konzumuji. Kdo může tak doporučuji nežli nějaké prášky .

Jarda 22.03.2021

Každý rok, chodíme na Medvědí česnek. Drtíme a dáváme jej do mražáku. V průběhu roku s něj připravujeme chutnou polévku a špenát. Doporučuji))

Carlos 22.03.2021

Na rozdíl od mi předepsaných léků, mi snižuje krevní tlak. Používám "Česnek Ultra" . Mezi tím často i syrový, jako koření do jídel.

Jikl 22.03.2021

Ten článek není profesionální, jde jen o názor někoho. Česnek je velmi zdravý, ráno pijeme česnek ve vodě, čistí tepny, snižuje krevní tlak i cholesterol.

Jura Jikl 24.08.2021

Dát si ráno česnek, den může skončit. Nejen kvůli smradu na sto honů, ale i kvůli zátěži organismu. Po česneku mám veškeré zažívací potíže: křeče břicha, pálení žáhy, nadýmání, krvavé průjmy a v neposlední řadě strašnou únavu a vyčerpanost. Jsem zralý si leda lehnout a spát, pokud mi to bolavý zažívací trakt vůbec umožní. A bohužel, je celkem jedno, jestli jde o česnek syrový, vařený nebo v kapslích. Liší se jen intenzitou bolesti.

somi 22.03.2021

Já jím už asi třicet let k snídani asi čtyři- pět stručků česneku. Nakrájím si je na menší plátky a normálně rozkoušu zároveň s jídlem. Člověk z toho možná smrdí. Samozřejmě, když jdu něco vyřizovat, tak ho vynechám a dám si ho až k obědu. Zjistil jsem, že jsem na česneku normálně závislý. Vynechám a mám absťák. Žádné problémy jsem nikdy neměl. Jedna věc je zajímavá, že jsem ještě těch třicet let nebyl nemocný,

Jura somi 24.08.2021

Potěš koště! To musí mít partnerka svatozář vydržet soustavný odér z vašich pórů... Ani manželský slib by mi nezabránil se kvůli dennodennímu smradu odstěhovat.

somi 22.03.2021

Po dlouhém výběru mám jasno. Čínský česnek je nepožitelný šmejd. Já jsem skončil u načervenalého španělského, je to síla a perfektní chuť. Český česnek je než ten španělský slabší, ale tvrdí se, že vyniká při vaření. Má až tři krát více aromatických látek než jiné česneky.

Jindra 23.03.2021

Proč se autor(ka) tohoto článku nepodepsal(a)? Mohli bychom ten omyl vyvrátit! Ono je to jako se sádlem - jednou je jed , podruhé nejzdravější , podle toho ,který Mudr(c) si na dané téma nechat udělit titul?!

Siraellen 24.03.2021

česnek používám velmi často

Enna 24.03.2021

Miluju česnek, nejvíc ho jím syrový a nevěřím, že mně nějak škodí. kušenost mně říká, že tělo si umí říct o to, co je pro něj dobré.

Anonym 24.03.2021

Jím každý den cca. 4-5 stroužků česneku. Akorát smrdím i na fotce, jinak v pohodě. Až mi dá česnek výstrahu, tak ho omezím a nebo postupně vynechám.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat